De ansichtkaarten van Photofantasy

Photofantasy heeft van 36 van haar foto's prachtige ansichtkaarten laten drukken, die op eenvoudige wijze online te bestellen zijn.

U maakt (of wijzigt) uw keuze en het gewenste aantal. Als u klaar bent klikt u op "Overzicht Bestelling"; u ziet dan uw bestelling, incl. de verzendkosten. Voor de betaalinstructie en uw adresgegevens klikt u op "Bestelling versturen".  Om uw bestelling definitief te maken klikt u op "Verstuur bestelling".

De ansichtkaarten kosten slechts Euro 0,80 per stuk.
De verzend- en verpakkingskosten (TPG) bedragen:

 1 t/m   15 ansichtkaarten Euro 1,50
16 t/m  50 ansichtkaarten Euro 2,00
51 t/m 100 ansichtkaarten Euro 2,75

Naar de ansichtkaarten!

Met het kopen van deze ansichtkaarten steunt u de Stichting Alitash. Maakt u meer over dan door het bestelprogramma wordt berekend, dan wordt ook dit meerdere overgemaakt naar de Stichting.
 

Alitash staat voor: opdat ik je niet verlies


Oudervereniging Alitash, opgericht door adoptieouders, is een vereniging die zich inzet voor het tehuis van Wereldkinderen te Addis Ababa in EthiopiŽ. In dit tehuis wonen kleine kinderen die wachten op hun reis naar Nederland, naar hun adoptieouders. Alitash probeert, bovenop de basisbehoeften, iets meer te betekenen voor deze kinderen, in de vorm van bijvoorbeeld kleine medische apparatuur, kleding en speelgoed. Alles wordt door adoptieouders zelf  afgeleverd en komt dus gegarandeerd op de juiste plaats terecht.

© photofantasy, laatst gewijzigd: 06-10-11

L10 Web Stats Reporter 3.14 L10 Hit Counter - Free Web Statistics
LevelTen Web Design - Flash, Website Designers